Workshop Ontspanningsyoga met harpmuziek op 12-12-2020

Nog diepere ontspanning door yoga met live harpmuziek door Sarah Werners. Onze eerste workshop in september was een waar succes, vandaar dat we het dit jaar nog een keer aanbieden.

Bij ontspanningsyoga wordt de nadruk gelegd op een diepe ontspanning van lichaam en geest. Eenvoudige yoga-oefeningen, waarbij het hele lichaam aan bod komt. De oefeningen worden met aandacht en in rust uitgevoerd. Harpmuziek helpt je om gedachten en spierspanning los te laten. Het geeft je een gevoel van ruimte, zachtheid en het stromen van energie tot diep in de spieren, organen en het zenuwstelsel. Er komt een proces op gang waarin het lichaam zich herstelt op celniveau. Er bestaat een directe wisselwerking tussen lichaam en geest. Lichamelijke ontspanning veroorzaakt geestelijke ontspanning, en omgekeerd.

Deze workshop is voor iedereen, jong en oud, lenig of niet lenig, die rust zoekt in het hectische, alledaagse leven.

Er is slechts plaats voor 10 deelnemers. 1,5 meter afstand is gewaarborgd. Matten, dekens en kussens zijn aanwezig. Heb je zelf een yogamat ect., dan mag je die natuurlijk ook meenemen.

Zaterdag 12 december 2020 20.15 – 21.45.

Van den Havestraat 60, Nijmegen. (rode poort)

Kosten 25,- euro per workshop over te maken op rekening NL81 TRIO 0379 2595 59 t.n.v. Yogapraktijk Ruimte in Zijn o.v.v. je voornaam, Workshop Ontspanningsyoga met Sarah 12-12-2020.

Voor aanmelding bel/app: 06-39871508 of mail corla@ruimte-in-zijn.nl